Zdravljenje in uravnovešanje ženskega principa v družbi se začne z zdravljenjem drobnih ran in bolečin v vsaki ženski posebej.

Maja

Pomanjkanje ženskega principa se odraža na vseh področjih življenja, v naših odnosih, družinah, v neizprosno storilnostno naravnani družbi, kjer nekako ni mesta za sočutje, nežnost, skrb. O tem nam govorijo tudi sedaj že očitne rane naše matere Zemlje. Ranjena ženskost in odrezanost od srca, ki pesti sodobnega človeka, je še posebno usodna in tragična za sodobno žensko v vseh delih sveta. Zdi se mi, da se zlorabljenosti ženskega principa niti dobro ne zavedamo, ker zdravo ženskost že dolgo ne poznamo, saj smo njene vrednote že dolgo tega omalovažujoče potisnili v najtemnejše kotičke zavesti in srca.
Pot nazaj v ravnovesje, pot do tople ženske duše ter zdravilnih srčnih energij, ni lahka. Pot vodi k soočanju in zdravljenju vseh bolečin in ran, odprtih in pozabljenih, ki jih nosimo s sabo morda že tisočletja. Darilo na tej poti celjenja in navezovanja notranjega stika pa je toplina srca, ki je najpomembnejša esenca ženske duše. Vsa ta svetloba se potem občuti in razliva skozi vse vloge, ki spremljajo bitje v ženski inkarnaciji, v vlogi dekleta, ženske, žene, matere, v poklicu, v vlogi zrele ženske in modre starke in še kaj.
Zato, drage prijateljice, vas vabim na individualne pogovore in zdravljenje ali na čajanke, druženje z ženskami, kjer se posvečamo poglabljanju stika z žensko modrostjo. Ob tem se vsaka v svojem ritmu posveča delu s svojimi temami, dilemami in bolečimi izkušnjami.
Odpremo se dehtenju srčne čakre in si zgradimo tiho in neomajno moč zdrave ženskosti.

Drage prijateljice, prisrčno vabljene na čajanko. Če vam zadiši skodelica, pridite.
Vrata so odprta.

Maja Papež Iskra