Pokličite za termin!

Metoda Phyllis Krystal: Odstranjevanje vezi, ki omejujejo

s simboli in preprostimi vizualizacijami spreminja vzorce v podzavesti in vzpostavlja zavestni stik z notranjo modrostjo.
Pokličite za termin!

O Phyllis Krystal in njeni metodi

trikotnik-PK-slider Metoda, ki jo je razvila Phyllis Krystal, uporablja preproste simbole in vizualizacije za vzpostavljanjem stika z nezavednim. Tako v svoje življenje privabimo pozitivne spremembe ter omejimo negativne vplive podzavestnih vzorcev, ki smo jih vsrkali v otroštvu. Omogoči nam, da postanemo v sebi trdno zasidrano, od zunanjih avtoritet neodvisno bitje, ki črpa iz notranjega vira podpore, ljubezni in modrosti in zna to deliti tudi z drugimi. To je veliko darilo, ki nam ga prinaša ta metoda.[…]

Metoda se je rodila iz  globokega zaupanja v notranjo modrost in pogumne odločitve dveh prijateljic, da bosta poskusili vzpostaviti  reden in zavesten stik z modrostjo, ki se je sicer le občasno in nepredvidljivo odstrnila v obliki uvidov, jasnih sanj ali idej, ko sta ob soočanju s problemi, ponavadi že popolnoma obupali nad razumskimi rešitvami. […]

Phyllis Krystal

“Vse nas omejujejo nevidne vezi, ki izhajajo iz našega otroštva, družinskega okolja in kulture, kakor tudi iz strahov in odzivov na dogodke, ki so se zgodili že pred leti. Ovirajo nas in nam onemogočajo, da bi dosegli tisto, kar v resnici smo.”

Phyllis Krystal

INDIVIDUALNO SVETOVANJE
SKUPINSKA SREČANJA
DELAVNICE

“Metoda Phyllis Krystal deluje. To sem globoko v sebi začutila na prvem seminarju s PK v Ljubljani v letu 2002, ko sem se vrnila s prvega obiska pri Sai Babi. Prepričala me je njena mirnost, govorila in delovala je »iz sebe« oziroma iz nekega notranjega miru in svoje trdnosti. Nobenega »show-offa-a«. Občutek po koncu seminarja je bil, da je to tisto pravo in resnično, pristno, da ženska ne prodaja »mačka v žaklju« niti »instant vikend razsvetljenja«. To je bilo TO.”

Polona, Your Content Goes Here

” Ta metoda me rešuje. Dobesedno! Sedaj tudi vem, kaj je hvaležnost.”

Ines
“… Pri procesu odstranjevanja zelo močnih vezi od določenih oseb mi je Maja pomagala individualno, saj sem se le tako lahko pogovorila o težavah, za kar sem ji neizmerno hvaležna. Sama ne bi zmogla. Sedaj se velikokrat sama obračam k visokemu C za pomoč in izvajam vaje, ki jih v danem trenutku najbolj potrebujem. Najljubše so mi osmica, drevo, mandala in tehtnica. Tako sem trdneje prepričana, da je tisto, kar delam in živim, prav.”
A.P.
“… Tisto kar mi je pri metodi izredno všeč (in po čemer se razlikuje od nekaterih psiho-terapevtskih šol), je to, da zahteva veliko samoiniciativnega dela, torej aktivnega posameznika/posameznico – to pa je, po mojem mnenju, tudi edini način, da se naučimo skrbeti same zase, sprejeti odgovornost do sebe, drugih, svoje okolice in sveta.”
Alja
“Vedno znova te preseneti, kako preprosta metoda ponuja tako velike darove. Spremeni tvoje življenje in ponuja mnoge rešitve, hitre in učinkovite. Nobena preizkušnja ni tako huda, da jih s pomočjo metod, ki jih predstavlja Phyllis Krystal, ne bi zmogel rešiti. Uporabne so kjerkoli in kadarkoli.”
Mojca
“K Maji sem prišla v resnični stiski zaradi vedno slabšega odnosa s svojo odraščajočo hčerko. Celo sanjala sem o umazani, krvavi vrvi med mojim in njenim trebuhom. Po odstranjevanju vezi v dveh tednih in dveh obiskih pri Maji sem se zelo umirila in prav tako hčerka. Problemi so še vedno tu, vendar so bolj jasni in najin odnos je drugačen.”
M.V.
“Phyllis Kristal in njene metode so mi razjasnile osnove psihologije. Ko sem bral psihološke knjige, sem vedel vedno več, jasno mi je bilo vse manj, da bi kaj spremenil pri sebi pa ni šlo. Sedaj bolje razumem ljudi okrog sebe, skozi poznavanje raznih vlog, vzorcev (družinskih …). Vse to mi je dalo spoznanje, da se napreduje počasi.”
Pavel
“Z metodo Phyllis Krystal sem se prvič srečala že pred več kot desetletjem. Najprej sem vaje delala sama doma, nato pa sem pričela hoditi na tedenska srečanja, katera vodi Maja. V skupini je bilo povezovanje z višjo zavestjo (HC) močnejše in intenzivnejše, Maja pa nam je vedno povedala kaj več o vajah, nam prestavila nove, svetovala, s katero vajo najbolje rešimo kakšno težavo. …
Iz srca priporočam prav vsem, ki si želite v življenju postati uspešnejši, srečnejši in še bolj izpolnjeni.”
Darja Majes
“Z metodo Phyllis Krystal sem se prvič srečala že pred več kot desetletjem. Najprej sem vaje delala sama doma, nato pa sem pričela hoditi na tedenska srečanja, katera vodi Maja. V skupini je bilo povezovanje z višjo zavestjo (HC) močnejše in intenzivnejše, Maja pa nam je vedno povedala kaj več o vajah, nam prestavila nove, svetovala, s katero vajo najbolje rešimo kakšno težavo. …”
Darja Majes
“… Iz srca priporočam prav vsem, ki si želite v življenju postati uspešnejši, srečnejši in še bolj izpolnjeni.”
Darja Majes
“Svoje srečanje z metodo Phyllis Kristal lahko opišem kot eno drugačno dimenzijo, iz katere sem pogledala na odnos svojimi najbližjimi. Zgodilo se je takrat, ko sem potrebovala preskok v razmišljanju, gledanju in ocenjevanju odnosov. Z njeno uporabo sem začela z odstranjevanjem vezi in čiščenjem zamer. …”
N.
“Po odvezavi od očeta pred 7 leti, s katerim sem imela še do nedavnega težaven odnos, me je oče dva tedna po odvezavi poklical samo zato, da mi je povedal, da sem dobra mama svojemu otroku (sedaj imam že tri), čeprav sicer ne zamudi nobene priložnosti povedati, kako bedasto je imeti otroke. Po odvezavi od očetove dolgoletne partnerice je le-ta uredila, da smo po kakih 15 letih skupaj preživeli večer in bilo je sproščeno. Od takrat naprej medve spet nimava stikov, a mi je to zdaj ok. …”
Taja