Politika varstva osebnih podatkov

/Politika varstva osebnih podatkov
Politika varstva osebnih podatkov2018-05-03T10:03:18+00:00

Politika varstva osebnih podatkov

Zakaj Zavod Notranji izvir (v nadaljevanju Zavod Notranji izvir) zbira ter obdeluje moje osebne podatke?

Glavni cilj Zavod Notranji izvir je, da svoje naročnike obvešča o dejavnostih in dogodkih Zavoda Notranji izvir. Z namenom, da dosežemo ta cilj, vam s pomočjo zbranih osebnih podatkov, ki nam jih posredujete, omogočamo možnost boljšega informiranja o našem delovanju ter o naših dodatnih storitvah.

Zavod Notranji izvir obdeluje vaše osebne podatke izključno na podlagi vaše privolitve in samo za namen oziroma namene za katere ste vaše osebne podatke posredovali v Zavod Notranji izvir.

Katere moje osebne podatke Zavod Notranji izvir zbira in obdeluje?

Zavod Notranji izvir zbira in obdeluje izključno le tiste vaše osebne podatke, ki ste jih posredovali ob prijavi na določeno storitev (prijava na e-obvestila). Pri naročanju na e-obvestila se uporablja izključno elektronski naslov.
Z obiskom spletne strani pa s pomočjo t.i. piškotkov Zavod Notranji izvir zbira tudi informacije o tem, kolikokrat obiščete našo spletno stran in katere vsebine na naši spletni strani vas pritegnejo. Piškotki nam omogočajo optimizacijo spletne strani glede na vaše želje in zanimanja vam pa s tem omogočajo večje zadovoljstvo ob nadaljnjih obiskih naše spletne strani. Piškotki sami ne vsebujejo nobenih podatkov, ki bi omogočali identifikacijo posameznika. Več o piškotkih si lahko preberete s klikom tukaj.

Kdo obdeluje moje osebne podatke?

Upravljavec vaših osebnih podatkov je Zavod Notranji izvir, Šmihel 35a, 8360 Žužemberk.
Kontaktna oseba za varstvo vaših podatkov je Maja Papež Iskra.

Kako je zagotovljeno varstvo mojih osebnih podatkov?

Zavod Notranji izvir kot upravljavec osebnih podatkov spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo vse pridobljene osebne podatke skrbno varoval in jih brez vaše privolitve ne bo posredoval tretji osebi oziroma jih uporabilo v druge namene, kot v namene, za katere so bili osebni podatki posredovani.
Osebne podatke obdelujemo v skladu z zahtevami veljavne evropske in nacionalne zakonodaje o varstvu osebnih podatkov. Za namen varstva osebnih podatkov imamo sprejet interni pravilnik o varnosti osebnih podatkov. Vsak posameznik ima pravico, da se na zahtevo seznani s pravilnikom Zavod Notranji izvir.

Koliko časa hranite moje osebne podatke?

Osebne podatke, ki nam jih posredujete z namenom prejemanja e-obvestil o dejavnostih in dogodkih Zavoda Notranji izvir se le-ti zbirajo in obdelujejo do vašega preklica, ki ga lahko podate kadarkoli na naslov info@notranji-izvir.si

Ali lahko zahtevam izbris osebnih podatkov?

Da. Izbris osebnih podatkov iz naših evidenc lahko zahtevate kadarkoli na naslov info@notranji-izvir.si

Kakšne so še moje pravice glede osebnih podatkov, ki jih posredujem?

Zavod Notranji izvir ima obveznost, da obdeluje osebne podatke le za namen, za katerega ste osebne podatke posredovali. Pravico imate, da kontrolirate izvrševanje te obveznosti. Kadarkoli lahko prekličete svojo privolitev za obdelavo osebnih podatkov, zahtevate, da vam Zavod Notranji izvir omogoči vpogled v vaše osebne podatke, ki jih obdeluje, zahtevate, da vam posreduje podatke (kopijo, izpis) o obdelavi vaših osebnih podatkov ali zahtevate popravek, prepoved obdelave ali izbris vaših osebnih podatkov. Prav tako lahko zahtevate, da Zavod Notranji izvir vaše osebne podatke posreduje drugi fizični ali pravni osebo, ki jo vi določite.
Vsa morebitna vprašanja ali zahtevke posredujte na elektronski naslov info@notranji-izvir.si Za varstvo vaših osebnih podatkov, ki jih posredujete Zavodu Notranji izvir je pristojna Maja Papež Iskra.
Zavod Notranji izvir bo na vašo zahtevo odgovorilo v najkrajšem možnem času oziroma najkasneje v roku 30 dni.
V primeru, da z našim odgovorom na vaš zahtevek za vpogled, popravek, prepoved obdelave, prenos podatkov ali izbris podatkov niste zadovoljni oziroma menite, da so vam kršene pravice do varstva osebnih podatkov, se lahko pritožite nacionalnemu nadzornemu organu, na naslov: Republika Slovenija, Informacijski pooblaščenec, Zaloška 59, 1000 Ljubljana.

Zavod Notranji izvir

Zavod Notranji izvir-logo

Notranji izvir
Zavod za raziskovanje in razvoj notranjih potencialov človeške narave

Darilni bon

Podarite darilni bon! Darilni bon

Novice & dogodki

Vaša Prijava