Osebna ponovna povezava® -The Reconnection®

Osebna ponovna povezava®Je proces, s katerim se ponovno povežemo s Popolnostjo Univerzuma. Prvotno so bili meridijani našega telesa povezani z mrežo linij,  ki obkrožajo planet in celo vesolje. S časoma pa smo povezavo s temi linijami izgubili. Vse civilizacije imajo zgodbe o veliki prekinitvi.

Osebna Ponovna povezava pa prinaša nove aksiatonalne linije, ki nam omogočijo izmenjavo energije, svetlobe in informacij med nami in Zemljo in s celim Univerzumom. Prinaša vitalizacijo na vseh nivojih. Pospeši našo evolucijo in omogoči, da razumemo svoje življenjsko poslanstvo in ga začnemo udejanjati. Spremembe so lahko postopne in jih lahko zaznamo šele čez nekaj mesecev.

Naredimo jo le enkrat v življenju.

Pokličite za termin!

Osebna Ponovna povezava nas trdneje zasidra v naše poslanstvo.

Opravimo jo, kadar v sebi začutimo hrepenenje po ponovni povezanosti z Vesoljem.
Pokličite za termin!

Kako poteka Osebna Ponovna povezava?

Osebna Ponovna povezava Za uspešno izvedeno Osebno Ponovno povezavo sta potrebna dva obiska pri izvajalcu Ponovne povezave. Ena seansa traja od 45 minut do ene ure, pri čemer zdravljenje poteka 30-45 minut, ostalo pa je namenjeno razgovoru pred in po terapiji. Med posameznima obiskoma ne sme preteči več kot tri dni.

Osebno povezavo naredimo le enkrat v življenju in aktivira našo povezavo s harmonijo in popolnostjo Univerzuma. Učinke opazimo različno, lahko takoj, čez nekaj mesecev ali po enem letu.

Maja Papež Iskra

 

Učinke lahko občutite takoj, čez nekaj dni, nekaj tednov ali mesecev.

Pokličite za termin!
Pokličite za termin!