Izpovedi …2018-01-29T12:29:27+00:00

Misli, izpovedi, zgodbe …

“K Maji sem prišla v resnični stiski zaradi vedno slabšega odnosa s svojo odraščajočo hčerko. Celo sanjala sem o umazani, krvavi vrvi med mojim in njenim trebuhom. Po odstranjevanju vezi v dveh tednih in dveh obiskih pri Maji sem se zelo umirila in prav tako hčerka. Problemi so še vedno tu, vendar so bolj jasni in najin odnos je drugačen.”
M.V.
“Srečanja ob ponedeljkih so marsikomu vrnile vero vase in v smisel bivanja odpravila razne blokade ki so preprečevale razvijati zdrav odnos do življenja in odstraniti vezi z preteklostjo zaradi katere marsikdo ne funkcionira uspešno in psihološko gledano kot urejena osebnost. Vaše delavnice nam pomagajo uravnovesiti nazaj lastno osebnost na trdnejši samopodobi. Hvala ker ste in veliko pozitivne energije še naprej želim “
Margit Smole
” Večkrat v življenju sem začutila, da sem ujeta v ponavljajoče negativne vzorce obnašanja in prepričanja, ki me omejujejo, da bi zaživela, kot mi je namenjeno. V najtežjem in hkrati najintenzivnejšem obdobju sem spoznala Majo. Ona je bila tista, ki me je seznanila z metodo odstranjevanja vezi Phyllis Krystal. Da bi v svoje življenje vnesla potrebne spremembe, sem bila pripravljena delati vizualizacijske vaje. Tako sem se udeleževala skupinskih srečanj, ki jih je vodila Maja. Na srečanjih mi je bilo najlepše povezovanje z višjo zavestjo preko mlaja, saj je bilo njeno energijo zaradi prisotnih več ljudi čutiti res intenzivno, hkrati pa so bila njena sporočila jasnejša. To mi je omogočilo, da sem ozavestila najgloblje probleme in prejela odgovore na številna vprašanja. Pri procesu odstranjevanja zelo močnih vezi od določenih oseb mi je Maja pomagala individualno, saj sem se le tako lahko pogovorila o težavah, za kar sem ji neizmerno hvaležna. Sama ne bi zmogla. Sedaj se velikokrat sama obračam k visokemu C za pomoč in izvajam vaje, ki jih v danem trenutku najbolj potrebujem. Najljubše so mi osmica, drevo, mandala in tehtnica. Tako sem trdneje prepričana, da je tisto, kar delam in živim, prav.”
A.P.
“Z metodo Phyllis Krystal sem se prvič srečala že pred več kot desetletjem. Najprej sem vaje delala sama doma, nato pa sem pričela hoditi na tedenska srečanja, katera vodi Maja. V skupini je bilo povezovanje z višjo zavestjo (HC) močnejše in intenzivnejše, Maja pa nam je vedno povedala kaj več o vajah, nam prestavila nove, svetovala s katero vajo najbolje rešimo kakšno težavo.
Tako sem z Majino, vedno nesebično pomočjo, spoznala tudi tiste biserčke v metodi PK, kateri bi mi sami zagotovo ostali skriti in bi bili manjkajoči biseri v čudovitem mozaiku metode, ki nam ga širokosrčno ponuja Phyllis Krystal.
Iz srca priporočam prav vsem, ki si želite v življenju postati uspešnejši, srečnejši in še bolj izpolnjeni.”
Darja Majes
“Maja ne ponudi le površinskih rešitev, ampak tudi predstavi duhovne aspekte ter posledično poda rešitev ali uvid na vprašanja, katera se tičejo tudi subtilnejših ravni vsakega posameznika. Zelo zadovoljna .”
Darja Majes
“Pred leti sem se udeležila vaših delavnic in takrat sem se prvič srečala z metodo Phyllis Krystal. Bila sem v stiski, notranje razdvojena in vaše delavnice so mi pomagale to prebroditi. Če se prav spomnim, sem se jih udeleževala vsaj kakšno leto, posamezne vaje delam še danes. Vsekakor pa mislim, da kadar se človek nahaja v stiski, nujno potrebuje vsaj skupinske delavnice. Nobenemu ne bi priporočala, da začne vaje le na osnovi literature. Po poklicu sem psihologinja in z gotovostjo lahko rečem, da imate izreden občutek za delo z ljudmi – tu mislim na izvajanje vaj, kakor tudi na sam neposreden stik, ki je povezan z vašo energijo ali razlago posameznih pojavov, teorije. Na vaših delavnicah sem se vedno dobro počutila. V moje življenje, ki se mi je na družinskem področju sesuvalo, in je bilo polno nezadovoljstva, jeze, razočaranja in dilem je postopoma prihajal mir in zadovoljstvo. Na delavnice sem redno prihajala. Koliko so mi pomenile, govori dejstvo, da čeprav nerada vozim, sem se vozila na dogovorjeni termin ponoči in v različnih vremenskih okoliščinah. Gotovo je učinkovitost povečalo tudi moja vztrajnost, saj sem vaje delala tudi doma. Izkušnja, ki mi je potrdila dejstvo, da si sam sebi največji prijatelj ali pa sovražnik. Ne glede na to, kaj se ti dogaja, so vse nitke v tvojih rokah. Pogosto te šele stiska prisili, da se začneš ukvarjati s sabo in iskati tisto, kar ti bo pomagalo. Toplo priporočam.”
Zadovoljna udeleženka
” Svoje srečanje z metodo Phillys Kristal lahko opišem kot eno drugačno dimenzijo, iz katere sem pogledala na odnos svojimi najbližjimi. Zgodilo se je takrat, ko sem potrebovala preskok v razmišljanju, gledanju in ocenjevanju odnosov. Z njeno uporabo sem začela z odstranjevanjem vezi in čiščenjem zamer. Ne vem ali lahko v celoti pripišem poznejše dogajanje temu, vendar sem po metodi Phillys Kristal v svoje življenje sem spustila več opuščanja, odpuščanja in sprejemanja…. tako so se odnosi začeli postavljati na drugačno raven- bolj strpno, bolj uravnoteženo..”
N.
” Še vedno sem navdušena nad Majinim astralnim delom in njenimi astrološkimi figuricami. Gre za prekrasen model “spoznajmo svoj astrološki dom” s katerim nam predstavlja astrološke hiše, v njem pa planete, ki se med seboj dopolnjujejo, podpirajo ali preprosto nagajajo in kljubujejo….vse z namenom, da nas oblikujejo take, kot smo. Ko poznamo svoje danosti lahko stopimo na pot sprememb.”
N.
” Obiskala sem različne astrologe, tudi sama sem se učila astrologije eno leto, ampak obisk pri Maji mi je prinesel povsem nov in celovit pogled na procese in naloge mojega življenja. Prepoznala je najgloblje težnje moje notranjosti, duhovne potrebe in probleme s katerimi se soočam. Nakazala je poti rešitve, ki so se povsem izkazale kot izjemno dobre. Od takrat vsako leto obiščem Majo in pogledava kaj so naloge in smernice leta pred mano.”
Mirjana
“Po odvezavi od očeta pred 7 leti, s katerim sem imela še do nedavnega težaven odnos, me je oče dva tedna po odvezavi poklical samo zato, da mi je povedal, da sem dobra mama svojemu otroku (sedaj imam že tri), čeprav sicer ne zamudi nobene priložnosti povedati, kako bedasto je imeti otroke.
Po odvezavi od očetove dolgoletne partnerice je le-ta uredila, da smo po kakih 15 letih skupaj preživeli večer in bilo je sproščeno. Od takrat naprej medve spet nimava stikov, a mi je to zdaj ok.
Odvezavo od očeta sem naredila na delavnici pri Phyllis Krystal v Novem mestu, odvezavo od mame pri PK v Opatiji, ostale odvezave s pomočjo Maje. Nočem reči, da so bile tiste, narejene z Majo, kaj manj učinkovite, a vseeno je zanimivo, da je pri mami in očetu naneslo tako, da je ravno takrat PK prišla v te kraje. S tem, da je bila odvezava od mame posebej urgentna. Zdravnik je rekel, da bo živela se kak mesec (zaradi raka), napovedal je kalvarijo in tako nisem želela, da bi jo jaz zadrževala na tem svetu. Bili sva namreč zelo povezani, saj sva živeli sami (sestra je umrla kot dojenček) in bila je taka mama, ki je uspešno nadomeščala očeta. No, po odvezavi je živela le še en teden, brez bolečin. Bila sem z njo, ko je umrla – zaspala je na en tak lep sončen jesenski dan, kot jih je imela posebej rada. Maja je bila tisti teden z mano v bolnici. Za to sem ji posebej hvaležna. Seveda še za veliko drugih stvari, a opis stotine drugih uslug, pogovorov, podpor, pomoči ne paše na to stran.
Tudi odvezave od simbolov pomagajo. Meni je npr. uničenje simbola za službo pomagalo doseči distanco do službe.
Peščena ura pa zna v smislu prepuščanja prinesti prijetna presenečenja.”
Taja
“Vesela in srečna sem, da sem spoznala Majo Papež Iskra in prek nje metodo odstranjevanja vezi. Pod odličnim Majinim vodstvom mi je uspelo, da sem se soočila z nekaterimi najglobljimi negativnimi (destruktivnimi) vzorci, ki so zavirali spontanost mojega življenja in me odvračali od stika z lastno intuicijo. Sicer preprosta tehnika, je izjemna, ker deluje na sfero nezavednega, sočasno pa zajema človeka kot celostno bitje, torej kot bitje duhovnega potenciala. Skoz več leto delo z Majo in ob njeni podpori, njenem širokem znanju in ljubeznivosti, se učim potrpežljivosti in zaupanja, učim se, kako se radostiti ob majhnih premikih znotraj sebe. Tisto kar mi je pri metodi izredno všeč (in po čemer se razlikuje od nekaterih psiho-terapevtskih šol), je to, da zahteva veliko samoiniciativnega dela, torej aktivnega posameznika/posameznico – to pa je, po mojem mnenju, tudi edini način, da se naučimo skrbeti same zase, sprejeti odgovornost do sebe, drugih, svoje okolice in sveta.”
Alja
“Ponovna povezava je bila ena izmed bolj zanimivih izkušenj. Vsekakor ni bilo tako, kot sem pričakoval. Še nikoli nisem doživel takšnega občutka globine. Kot bi me prenesli v globine vesolja. Tišina, kot da so do naslednjega zvoka svetlobna leta. In po seansi ni bilo nič posebnega. Do približno dveh mesecev po Ponovni povezavi. Takrat pa sem zjutraj odprl oči z občutkom, da je pa življenje, in z njim tudi jaz, čisto drugačno. Čist in jasen občutek. In prišel je čisto nenapovedano, brez opozorila pa vendar nedvoumen. In od takrat je res drugače. In si ne morem pomagati, da ne bi bilo.”
J.I.
“Ta metoda me rešuje. Dobesedno! Sedaj tudi vem, kaj je hvaležnost.”
Ines
” Čajanke, ki so bile srečanja za ženski del meditacijskega kroga so bile nekaj posebnega; bolj intimno druženje, klepetanje in meditiranje na “ženske teme”, katerih je zelo veliko. Vsakič nas je, ne le pitje čaja in prigrizovanje piškotov, pač pa tudi vstopanje v domače okolje ene od nas, povezalo v domačijski krog – v času čajanke smo se povezale v domači ženski krog. In nam, ženskam dom zelo veliko pomeni ter drugim pove veliko o nas. Zelo pogrešam te “domačijske čajanke”. Udeležila sem čajanke v prostorih kjer meditiramo, a atmosfera ni bila primerljiva s tistimi prejšnjimi. Vzdušje v prostorih za redno meditacijo je bolj “uradno”, bolj “šolsko”, zame bolj namenjeno učenju in dopolnjevanju. Čajanke na domu pa mi pomenijo sprostitve in povezanost. Naj dodam še nekaj o letnih večdnevnih srečanjih, ki so lani tudi izostala. Tudi ta zelo pogrešam, lahko bi rekla, da so bila “pika na i” našemu meditacijskemu druženju.
Pozdrav vsem v upanju, da se kmalu spet srečamo na “domačijski čajanki ” in/ali na letnem večdnevnem “meditacijskem počitnikovanju”. D.”
D.
“Phyllis Kristal in njene metode so mi razjasnile osnove psihologije. Ko sem bral psihološke knjige, sem vedel vedno več, jasno mi je bilo vse manj, da bi kaj spremenil pri sebi pa ni šlo. Sedaj bolje razumem ljudi okrog sebe, skozi poznavanje raznih vlog, vzorcev (družinskih, …). Vse to mi je dalo spoznanje, da se napreduje počasi.”
Pavel
“Majo poznam 20 let, torej že skoraj celo svoje odraslo (?…) življenje. Ko pomislim nanjo, jo pred očmi zagledam vsaj s prizanesljivim nasmeškom na obrazu. Včasih pa zaslišim tudi njen glasni smeh. In tako se je smejala, ko sem sama najbolj trpela! Uh! A s tem smehom mi je pomagala, potegnila me je ven, mi omogočila nov pogled na moje življenje, življenjske situacije postavljala v širši kontekst tudi skozi astrologijo. Opremila me je z metodo Phyllis Kristal, da sem si naprej lahko pomagala sama. Na vse te načine je prižigala luč v mojem življenju. Tudi zato imam Majo rada že 20 let.”
Tjaša
” Pri Maji sem se oglasila z namenom in v trenutku, ko sem si zaželela spoznati in se soočiti s svojimi nezavednimi vzorci na posameznih področjih življenja (delo, družina, okolica, skriti notranji viri….), da jih prepoznavam in vem od kod izvirajo. Spoznanja, ki mi jih je Maja predočila s svojim subtilnim občutkom za človeško dušo, so mi odprla oči. Vse, kar sva ugotovili skozi pogovor, sva zapisali in to tudi večkrat preberem, saj me navdaja z optimizmom za udejanjanje svoje nadaljnje poti v življenju in mi je v pomoč v vsakem trenutku. Maja, želim ti veliko lepih trenutkov pri delu z ljudmi in vse dobro..”
Staša
“Skupinska srečanja na katerih smo se učili po metodi Phyllis Krystal so mi ostala v lepem spominu. To je pot k odprtju srca in lepšemu življenju.”
Alenka Trupej
“Srečali sva se pred nekaj leti, ko sem intenzivno iskala sebe – kdo sem in kam grem? Še danes – vsak dan se trudim dodati kamenčke in kamne k zgradbi svoje osebnosti,ta astrološki vpogled v meni neznani svet, pa mi je odprl vrata na nove steze in spoznanja. Začela sem brati, se pogovarjati, začela sem se ukvarjati s seboj. To so bili začetki preobrazbe v želim, lahko, všeč mi je!”
T.
“Vedno znova te preseneti, kako preprosta metoda ponuja tako velike darove. Spremeni tvoje življenje in ponuja mnoge rešitve, hitre in učinkovite. Nobena preizkušnja ni tako huda, da jih s pomočjo metod, ki jih predstavlja Phyllis Krystal, ne bi zmogel rešiti. Uporabne so kjerkoli in kadarkoli.”
Mojca

 

Zavod Notranji izvir

Zavod Notranji izvir-logo

Notranji izvir
Zavod za raziskovanje in razvoj notranjih potencialov človeške narave

Darilni bon

Podarite darilni bon! Darilni bon

Novice & dogodki

Vaša Prijava