Zdravljenje s Ponovno povezavo® – The Reconnective Healing

Zdravljenje s Ponovno povezavo®Prinese ravnovesje na vseh nivojih: fizičnem, čustvenem, mentalnem in duhovnem. Ne deluje na bolečino ali simptome, zdravi, ker telesu povrne ravnovesje. Naravna inteligenca se odzove na zdravilne frekvence in zato se lahko sprostijo ovire in zastoji, ki povzročajo obolenja. Vse, kar je gostejše od svetlobe, začne izzvenevati. Spekter zdravljenja s ponovno povezavo nosi v sebi energijo, svetlobo in informacijo in omogoči celostno zdravljenje. Presega vse doslej znane energijske tehnike, saj deluje, ne da bi vanjo bilo treba verjeti, moč frekvenc z razdaljo še narašča, zato poteka zdravljenje s Ponovno povezavo brez dotika in ima povsem enake učinke če ga izvajamo individualno ali na daljavo.
Stik s frekvencami se začne že med zdravljenjem, nadaljuje pa se še dolgo po tem. Učinki so lahko takojšnji ali pa jih zaznate čez čas. Lahko da boste doživeli najbolj čudežno in presenetljivo izkušnjo v svojem življenju, ki je ne boste mogli primerjati z ničimer kar ste doživeli do sedaj. Po zdravljenju boste uglašeni s to evolucijsko zdravilno frekvenco in jo boste lahko uporabljali za zdravljenje vaših bližnjih.

Pokličite za termin!

Zdravljenje s Ponovno povezavo prinese ravnovesje na vseh nivojih

Ne zdravi simptomov, temveč vnaša svetlobo in informacijo nove frekvence in nas popelje čez meje znanega.
Pokličite za termin!

Kako poteka Zdravljenje s Ponovno Povezavo?

roke-PP-320-12K Zdravljenje s Ponovno povezavo poteka brez dotika. Ena seansa traja od 45 minut do ene ure, pri čemer zdravljenje poteka 30-45 minut, ostalo pa je namenjeno razgovoru pred in po terapiji.

Izvajalec zdravljenja se uglasi, aktivira zdravilno frekvenco in inteligenca vesolja opravi, kar vam je namenila. Zdravljenje je primerno za otroke in odrasle, za vsa živa bitja, ne glede na zdravstveno počutje in diagnoze. Ne zdravi bolezni ampak vnaša harmonijo in ravnovesje na vseh nivojih. Zato je najbolje opustiti vsakršna pričakovanja in se le prepustiti doživljanju ali nedoživljanju. Priporočljiva so do tri zdravljenja v krajšem časovnem razdobju.

Maja Papež Iskra

 

Pokličite za termin!

Zdravljenje lahko poteka tudi na daljavo.

Deluje tudi na živali in rastline.
Pokličite za termin!