nocna_vizitka_zavod-940-30K

O zavodu

Zavod je predan raziskovanju in obujanju znanja o notranjih potencialih človeške narave, o katerih govorijo že pravljice, miti, sanje, simboli. Namen zavoda in njegovih dejavnosti je obuditi veščine notranjega potovanja. Da si znamo utreti svojo stezico skozi goščavo preveč razraščenih vzorcev obnašanja in družbenih predsodkov ter spoznamo blagodejnost počitka na sončnih ravneh naše psihološke pokrajine. Tu najdemo »Notranji izvir«, kjer se odžejamo, pozdravimo, uravnovesimo in zasidramo v miru. Postanemo kot pravljični junaki, ki najdejo skrit zaklad na koncu poti. Naši potenciali kot diamanti zasijejo v naši zavesti in kreativnost prežame naše bitje v zadovoljstvu bivanja.

Oživljanje veščin notranjega popotovanja.
Brez povezanosti z notranjimi svetovi in notranjim izvirom, postane naše življenje prazna lupina. Trpljenje in praznina zaznamujeta bivanjsko doživljanje posameznika in družbe. Zato moramo spet oživeti stik z nezavednim, se povezati z notranjo modrostjo in tako v življenje vnesti več mirne stabilnosti in zadovoljstva.
Zaobljuba k predanemu notranjemu delu, da bomo tako osrediščeni lahko v pomoč in podporo vsem drugim sopotnikom na poti samozdravljenja in samoraziskovanja.
Pokličite, pišite, pridite na svetovanja, srečanja, delavnice in zdravljenja. Notranje “prisluhnite” našim izdelkom.

Spoznajte nas

 dr. Maja Papež Iskra
dr. Maja Papež Iskradirektorica, svetovalka
Maja je svetovalka po metodi Phyllis Krystal in izvajalka Ponovne Povezave. Zanimajo jo veščine, ki pomagajo k uravnovešanju notranjih konfliktov za lažje vzpostavljanje stika z notranjim vodstvom in izražanjem osebnega poslanstva. Zato raziskuje svet simbolov, astrologije, pravljic in še kaj.[…]

Kje delujemo

  • Šmihel  pri Žužemberku 35a, sedež zavoda

  • Šmihel  pri Žužemberku 18,  PŠ Šmihel, srečanja skupine

  • Cona Bomax, Muljava 22a, individualna svetovanja

  • Cesta Dolomitskega odreda 10/c, Ljubljana (Vič), individualna svetovanja

  • Dunajska 113, Ljubljana (Bežigrad), skupinska srečanja

Dejavnosti Zavoda