Astrološki oder
Pokličite!

Astrologija je starodavna metoda samospoznavanja.

Slika na nebu ob rojstvu oriše zemljevid notranjih potencialov, talentov, konfliktov in izzivov, ki smo si jih namenili za rast in učenje v življenju.
Pokličite!

Oriše naš notranji zemljevid in naše notranje potenciale – kako delujemo, po čem hrepenimo, kaj se učimo, kam potujemo.

Povedo, kaj so darila, ki jih prinaša življenje v tem trenutku. Izvemo, kako zdajšnji tokovi aktivirajo točke v naši natalni karti.

Predstavi bogastvo podpore in učenja v odnosih, s partnerjem, s starši, z otroki, s sodelavci, s prijatelji.

Je priporočljiva za vse iskalce na poti samospoznavanja, ki želijo razumeti od kod prihajajo, kaj uravnovešajo…

Prednosti našega svetovanja:

  • Domov boste odšli z razumevanjem vaše astrološke mandale, ki predstavlja vaš psihološki zemljevid.
  • Z globljim razumevanjem sebe boste lažje sprejemali ustreznejše odločitve, lažje boste sledili svojemu poslanstvu in imeli več spokojnosti v srcu.
  • Astrološka karta bo predstavljena kot oder, na katerem se vam bo pred očmi orisala zgodba vašega življenja.
  • Spoznali boste, kako se zdajšnji planeti dotikajo vaših notranjih tokov, kašna je priporočljiva naravnava, da boste šli s tokom in ne boste izgubljali energije z upiranjem.
  • Dobili boste uvid, kako se prepletajo notranje mandale v vaših odnosih in to razumevanje vam bo prineslo večjo toleranco in spoštovanje do razlik v medsebojnih odnosih.
Pokličite !

As above, so below, as within, so without.

Hermes Trismegistus
Pokličite !
“Srečali sva se pred nekaj leti, ko sem intenzivno iskala sebe – kdo sem in kam grem? Še danes – vsak dan se trudim dodati kamenčke in kamne k zgradbi svoje osebnosti, ta astrološki vpogled v meni neznani svet, pa mi je odprl vrata na nove steze in spoznanja. Začela sem brati, se pogovarjati, začela sem se ukvarjati s seboj. To so bili začetki preobrazbe v želim, lahko, všeč mi je!”
T., ...
“Maja ne ponudi le površinskih rešitev, ampak tudi predstavi duhovne aspekte ter posledično poda rešitev ali uvid na vprašanja, katera se tičejo tudi subtilnejših ravni vsakega posameznika. Zelo zadovoljna.”
Darja Majes, ...
“Pri Maji sem se oglasila z namenom in v trenutku, ko sem si zaželela spoznati in se soočiti s svojimi nezavednimi vzorci na posameznih področjih življenja (delo, družina, okolica, skriti notranji viri …), da jih prepoznavam in vem, od kod izvirajo. Spoznanja, ki mi jih je Maja predočila s svojim subtilnim občutkom za človeško dušo, so mi odprla oči. Vse, kar sva ugotovili skozi pogovor, sva zapisali in to tudi večkrat preberem, saj me navdaja z optimizmom za udejanjanje svoje nadaljnje poti v življenju in mi je v pomoč v vsakem trenutku. Maja, želim ti veliko lepih trenutkov pri delu z ljudmi in vse dobro …”
Staša, ...
“Majo poznam 20 let, torej že skoraj celo svoje odraslo (?…) življenje. Ko pomislim nanjo, jo pred očmi zagledam vsaj s prizanesljivim nasmeškom na obrazu. Včasih pa zaslišim tudi njen glasni smeh. In tako se je smejala, ko sem sama najbolj trpela! Uh! A s tem smehom mi je pomagala, potegnila me je ven, mi omogočila nov pogled na moje življenje, življenjske situacije postavljala v širši kontekst tudi skozi astrologijo. Opremila me je z metodo Phyllis Kristal, da sem si naprej lahko pomagala sama. Na vse te načine je prižigala luč v mojem življenju. Tudi zato imam Majo rada že 20 let.”
Tjaša, ...
“Še vedno sem navdušena nad Majinim astralnim delom in njenimi astrološkimi figuricami. Gre za prekrasen model “spoznajmo svoj astrološki dom”, s katerim nam predstavlja astrološke hiše, v njem pa planete, ki se med seboj dopolnjujejo, podpirajo ali preprosto nagajajo in kljubujejo ….vse z namenom, da nas oblikujejo take, kot smo. Ko poznamo svoje danosti, lahko stopimo na pot sprememb.”
N., ...
“Obiskala sem različne astrologe, tudi sama sem se učila astrologije eno leto, ampak obisk pri Maji mi je prinesel povsem nov in celovit pogled na procese in naloge mojega življenja. Prepoznala je najgloblje težnje moje notranjosti, duhovne potrebe in probleme, s katerimi se soočam. Nakazala je poti rešitve, ki so se povsem izkazale kot izjemno dobre. Od takrat vsako leto obiščem Majo in pogledava, kaj so naloge in smernice leta pred mano.”
Mirjana, ...