Individualno svetovanje

trikotnik-PK-sliderIndividualno svetovanje za razreševanje osebnih problemov.

V terapiji z mentalnimi vajami in simboli spreminjamo destruktivne vzorce v podzavesti, ki smo jih vsrkali v otroštvu in nas omejujejo v življenju. Ti programi se zrcalijo se v odnosih, pogojujejo naše obnašanje, sprožajo izčrpavajoče vrtince čustvenih in miselnih stanj in nas vlečejo nazaj v stare tirnice navkljub našemu trudu po spremembi.

Simbole uporabljamo kot orodje za vtiskovanje pozitivnih sporočil v nezavedno. Pri tem dobimo jasen vpogled v vezi, ki nas omejujejo v odnosih, v kontrolo in vsiljevanje volje.

Ob zavedanju vzrokov in sočutju se bolečine in bremena preteklosti raztopijo. Odkrijemo notranjo moč, modrost in vodstvo, ganjeni začutimo Sebe, kar prinese zdravljenje in harmonijo na vseh nivojih. Bolj smo v miru s seboj in s tem tudi z okoljem.

Kdaj priporočamo svetovanje po metodi Phyllis Krystal?

Kdaj pripročamo svetovanje

  • Imate težave v odnosih, vas muči občutek slabe lastne vrednosti, občutki praznine in dušenja, strahovi, občutki krivde?
  • Se vedno znova zapletate v neprijetne situacije?
  • Vas ugrabljajo odvisnosti in druga destruktivna obnašanja?
  • Vas hromijo izkušnje v otroštvu, vas strašijo sanje, se počutite majhne, prezrte in nepomembne?
  • Ste negotovi, izgoreli in v stresu…?
  • Vas muči bivanjska praznina, depresije in destruktivno obnašanje?
Pokličite za termin!

Metoda omogoča celostno razreševanje problemov na vseh nivojih

Svetovanje je primerno za odrasle v vseh starostnih obdobjih, otroke, mladostnike in tudi pare.
Pokličite za termin!

Kako poteka svetovanje?

papez_iskra10-320Svetovanje ponavadi poteka eno uro in pol do dve uri, kar je odvisno od vsebine, ki se poraja na srečanjih in notranjega ritma obiskovalca. Ker je za učinkovito notranje delo priporočljiva sproščenost in odprtost za notranji tok, poteka svetovanje na način, da se temu kolikor se le da približamo. Zato so pogovori pogosto začinjeni s smehom in hudomušnostjo, naj vas to ne preseneti.

Na srečanjih vam bom predstavila vse potrebne simbole, vas vodila po korakih skozi posamezne vizualizacije, poslušala in podprla pri vašem notranjem delu, če bo to sploh potrebno. Sem usposobljena svetovalka za to metodo in jo tudi sama redno in z navdušenjem uporabljam že od leta 1998.

S klienti se ponavadi srečujem enkrat mesečno, oziroma takrat, ko sicer samostojno notranje delo dozori za naslednji korak. Če bi na začetku potrebovali več podpore in vzpodbude, so srečanja lahko bolj pogosta. Za pogovore sem seveda na voljo tudi po telefonu.

Možni termini za individualna svetovanja>

Maja Papež Iskra

 

 

 

Svetovanje lahko poteka tudi po Skypu ali Google hangoutsu.

Pokličite za termin!
Pokličite za termin!

Communication-skype-iconHangouts