Individualno svetovanje

Individualno svetovanje za osebno rast

trikotnik-PK-slider

V terapiji z mentalnimi vajami in simboli vzpostavljamo in krepimo stik z notranjim vodstvom, modrostjo, ki jo nosimo v sebi,  in spreminjamo destruktivne vzorce v podzavesti, ki smo jih vsrkali v otroštvu in nas omejujejo v življenju. Ti programi se zrcalijo v odnosih, pogojujejo naše obnašanje, sprožajo izčrpavajoče vrtince čustvenih in miselnih stanj in nas vlečejo nazaj v stare tirnice navkljub našemu trudu po spremembi.

Simbole uporabljamo kot orodje za vtiskovanje pozitivnih sporočil v nezavedno in kot pripomočke za  raziskovanje notranjih svetov. So kot ključi, ki odpirajo vrata v skrite kamrice naše psihe, kjer pridemo v stik  z notranjimi potenciali, kjer lahko objamemo, kar se zdi zlomljeno, in potolažimo dele sebe, ki so prežeti s strahom in bolečino.

Ob zavedanju vzrokov in sočutju se bolečine in bremena preteklosti raztopijo. Odkrijemo notranjo moč, modrost in vodstvo, ganjeni začutimo Sebe, kar prinese zdravljenje in harmonijo na vseh nivojih. Bolj smo v miru s seboj in s tem tudi z okoljem.

Kdaj priporočamo svetovanje za osebno rast?

Kdaj pripročamo svetovanje

  • Imate težave v odnosih? Se zapletate v konflikte ali težko rečete ne v avtoritativnih odnosih?

  • Se vam zdi, da se vrtinčite v podobnih frustrirajočih odnosih in situacijah, in da ne morete narediti koraka naprej?

  • Vas ugrabljajo miselni tokovi polni sodb, do sebe in drugih, občutki krivde, ker niste takšni, kot bi morali biti, in dokazovanje v svoj prav?

  • Se pogosto vrtinčite v jezi, zavisti ali ljubosumju? Vam telo pogosto drhti od razburjenosti?

  • Vas hromijo izkušnje iz otroštva, vas bolijo krivice, poniževanje, posmehovanje, osamljenost, nerazumljenost in prezrtost?

  • Vas dušijo negotovost, bremena in teža odgovornosti do zahtev drugih, do sveta?

  • Vas razjedajo negotovost, strahovi in dvom vase?

Svetovanje nudi celostno razreševanje problemov na vseh nivojih

Je primerno za odrasle v vseh starostnih obdobjih, otroke, mladostnike in tudi pare.
Pokličite za termin!

“Metoda se mi zdi vsekakor učinkovita za pridobitev vpogleda v lastne vzorce, ki tako ali drugače vnašajo “ohromelost”, strah in nezmožnost izbire v vsakdanjem življenju. A, ko govorim o metodi, v resnici govorim o odnosu, ki sem ga vzpostavila z Majo Papež Iskra in o njenem delu. Maja mi je s svojo intelektualno lucidnostjo, intuicijo in osebnim pristopom, ki temelji na ljubeznivosti omogočila, da sem se spopadla z “lastnimi demoni”, jih potegnila na površje (iz temnih kotov nezavednega) in jih v njeni prisotnosti temeljito pretresla (prek pogovorov in meditacije). Pri tem mi je pomagala njena lastna (neustrašna) radovednost oz. njeno pristno zanimanje za moje probleme in zgodbe. Ob Maji sem se počutila sprejeto v vsej svoji raznolikosti in večplastnosti. Delo z njo mi je odprlo pot v duhovne svetove in mi omogočilo osebnostno rast, za kar sem ji neizmerno hvaležna.”

Alja

Kako poteka svetovanje?

Maja Papež IskraSvetovanje ponavadi traja dve uri ali dve uri in pol, kar je odvisno od vsebine, ki se poraja na srečanjih in notranjega ritma vsakega posameznika.

Na srečanjih se najprej posvetim vaši zgodbi in vam potem predlagam korake za razreševanje problemov in osebno rast. Pogovori so pogosto začinjeni s smehom in hudomušnostjo, naj vas to ne preseneti. Sproti vam bom predstavila vsa potrebna orodja, simbole in vas po korakih vodila skozi posamezne vizualizacije. Pri delu se bomo ves čas opirali na notranje vodstvo in notranje podobe. Brez skrbi, v dvoje je lažje potovati po tej notranji pokrajini, se soočati s vsebinami, ki pribrbotajo, in razreševati vozle v psihi. Z vami bom, ko se boste prerajali v novo zavedanje, v odnosu do sebe, do drugih, do sveta in življenja.

Svetovanje lahko poteka v živo in po telefonu ali drugih spletnih oblikah komunikacije.

Lahko se obrnete name, kadarkoli se znajdete v težavah le za kak specifičen problem. Ob koncu srečanja ali ob zaključku procesov boste zagotovo začutili olajšanje, pomiritev in ganjenost ob globokih uvidih.
Če pa želite v svoje življenje res vnesti spremembo in doseči trajnostne učinke, pa je potrebna  vztrajnost in odločenost za notranje delo vsaj šest mesecev.

Za učinkovito osebno rast in podporo pri notranjem delu se s klienti srečujem ali sem v stiku enkrat ali dvakrat mesečno: dve uri in pol v živo, dve uri v živo in eno uro po telefonu oziroma tri ure po telefonu.  Lahko izberete, katera oblika vam najbolj ustreza.

Tisti, ki plačate  za 6 mesecev vnaprej, prejmete popust.
Glede terminov za srečanja veljajo spodnja pravila.

Pravila glede rezervacije termina in odpovedi, prestavljanja že dogovorjenih terminov

Vsakič, ko se dogovorimo za termin, je potrebno plačati rezevacijo termina, ki se potem odšteje od cene za svetovanje.

Plačilo je tudi oblika motivacije, da res vztrajate pri začetnih korakih, ko se prebudijo tisočletja stari mehanizmi v naši psihi, ki ne želijo sprememb. Ti mehanizmi se lahko izrazijo notranje, v obliki dvomov, omahovanja, nemoči, telesno ter kot splet zunanjih nevšečnih situacij. Še posebno se pojavljajo na začetku, ko se odločimo za spremembo.

Rezervacijo termina lahko spremenite do tri dni pred srečanjem. Sicer  rezervacija ostane meni kot povračilo za čas, ki sem si ga rezervirala za vas in vse nevšečnosti in stroške, ki so nastali pri tem. Hvala vam za razumevanje.

V primeru bolezni me čim prej pokličite. V takšnih primerih lahko srečanje opravimo na daljavo, po telefonu, v času dogovorjenega termina ali zamaknemo termin za nekaj dni ali en teden. Pri hujših oblikah bolezni seveda počakamo, da se stanje stabilizira.

Plačilo storitev je možno z gotovino, po položnici ter s plačilnimi in kreditnimi karticami: MasterCard, Visa, Karanta, BA/Maestro, American Express, VPay.

Individualna svetovanja potekajo:
na Muljavi: Cona Bomax, Muljava 22a, Ivančna Gorica,
in ponavadi enkrat mesečno v Ljubljani: Cesta Dolomitskega odreda 10, soba 118, Ljubljana – Vič.

Maja Papež Iskra

Možni termini za svetovanja

Svetovanje lahko poteka tudi po Skypu ali Google hangoutsu, Vibru.

Pokličite za termin!

Communication-skype-iconCommunication-vibre-iconHangouts