ponovna povezava-vesolje in zvezde
Pokličite!

Obstaja zdravilna moč, ki presega omejitve človeških sposobnosti in domišljije.

Ko se ji odpremo brez predsodkov, lahko vnovič vzpostavimo ravnovesje in harmonijo v svojem življenju ter preoblikujemo svoje telo, srce, um in dušo na način, ki se sicer zdi nemogoč.
Pokličite!

Zdravljenje s Ponovno povezavo

Prinese ravnovesje na vseh nivojih. Naravna inteligenca se odzove na zdravilne frekvence in zato se lahko sprostijo ovire in zastoji, ki povzročajo obolenja. Presega vse doslej znane energijske tehnike. Moč frekvenc z razdaljo še narašča, zato poteka zdravljenje s Ponovno povezavo® brez dotika in ima povsem enake učinke, če ga izvajamo ob fizični prisotnosti ali na daljavo.

Osebnma Ponovna povezava-linije

Prvotno so bili meridijani našega telesa povezani z mrežo linij, ki obkrožajo planet in celo vesolje. Sčasoma pa smo povezavo s temi linijami izgubili. Osebna Ponovna povezava je proces, s katerim se ponovno povežemo s popolnostjo Univerzuma. Omogoči vitalizacijo na vseh nivojih in pospeši našo evolucijo. Z njo se lažje zavemo in udejanjamo svoje življenjsko poslanstvo. Naredimo jo le enkrat v življenju.

Bi poskusili tudi vi?

Zdravljenje usmerja namen Vesolja in ne zdravitelj.

Če imate srečo, bo zdravljenje prišlo v obliki, ki ste jo pričakovali, če pa imate res srečo, bo prišlo v obliki, o kateri niste upali niti sanjati – na način, ki ga ima Univerzum v mislih posebej za vas.

dr. Eric Pearl

Bi poskusili tudi vi?

O Ericu in Ponovni povezavi®

“… Če bi sedel na oblaku in prečesaval planet z namenom poiskati ravno pravo osebo, ki bi jo obdaril z enim najredkejših in najbolj iskanih darov v vesolju, ne vem, če bi segel skozi eter, usmeril svoj prst skozi neštete množice ljudi – pastirje, trgovce, pravične in tiste, ki se imajo za pravične – in rekel: On! On je tisti pravi. Podarite to njemu. No, morda se ni zgodilo ravno tako, ampak tako to občutim jaz. Razen takrat, ko tega ne občutim tako. S tem mislim, razen takrat, ko nekdo pride in ponudi popolnoma drugačno, prepričljivo in verodostojno pojasnilo.”[…]

Moja zgodba…

Začelo se je s sanjami 6 let prej. Sanje so se ponavljale, vedno so bile ganljive in pustile močan vtis, vendar so se vztrajno izmikale. Na dan, ko sem izvedela za Ponovno povezavo®, so se spet pojavile, tokrat so bile precej bolj jasne. V meni se je prebudil neustavljiv magnet, ki me je gnal do knjige dr. Erica Pearla Ponovno povezani. Tako poživljajočega in duhovitega branja že dolgo nisem imela v rokah. Morda zato, ker so bile zadnja leta knjige, ki sem jih prebirala, predvsem duhovne.[…]

“Ponovna povezava je bila ena izmed bolj zanimivih izkušenj. Vsekakor ni bilo tako, kot sem pričakoval. Še nikoli nisem doživel takšnega občutka globine. Kot bi me prenesli v globine vesolja. Tišina, kot da so do naslednjega zvoka svetlobna leta. In po seansi ni bilo nič posebnega. Do približno dveh mesecev po Ponovni povezavi. Takrat pa sem zjutraj odprl oči z občutkom, da je pa življenje, in z njim tudi jaz, čisto drugačno. Čist in jasen občutek. In prišel je čisto nenapovedano, brez opozorila pa vendar nedvoumen. In od takrat je res drugače. In si ne morem pomagati, da ne bi bilo.”
J.I., ...