trakovi-Phyllis Krystal Metoda

Skupinska srečanja za delo po Metodi Phyllis Krystal®

Namenjena so vsem, ki že poznajo metodo in jim je lepo delati vaje v skupini podobno usmerjenih ljudi. Srečanja so zelo dobrodošla tudi za začetnike, ker so podobe in notranji dialog v skupini jasnejši. Na začetku, ko je odpor podzavesti do sprememb še močan, tako lažje vztrajamo na poti svojih odločitev.

Skupine:

ŠMIHEL

Šmihel pri Žužemberku

ŠMIHEL

Podružnična šola Šmihel

2. in 4. petek v mesecu

Vsak 2. in 4. petek v mesecu.

PŠ Šmihel

Šmihel 18, 8360 Žužemberk
*45 min iz Ljubljane
*35 min iz Novega mesta
*7 min iz Žužemberka

Srečanja so predvsem namenjena sproščanju in učenju, kako lahko domišljija, simboli in preproste vizualizacije pripomorejo k vnašanju pozitivnih sprememb v življenje. Potekajo že sedem let v sodelovanju KD Šmihel pri Žužemberku.

LJUBLJANA

Ljubljana

LJUBLJANA

Srečanja v Ljubljani potekajo enkrat mesečno. Prijavite se za obvestila.

Srečanja v Ljubljani potekajo enkrat mesečno po koledarju. Prijavite se za obvestila.

Nekje v Ljubljani, glede na število udeležencev in vabilo.

 Zaključek rednih srečanj v Ljubljani

Kakor kaže, je po štirinajstih  letih prišel čas za zaključek bogatega obdobja druženj, podpore in blagodejnega notranjega raziskovanja pod okriljem višje zavesti.  Obenem  tudi zapiram vrata Hubadove 1 v Ljubljani, kjer ste lahko obiskovali ponedeljkova srečanja celih deset  let.Hvala vsem za druženje v vseh teh letih. Neskončno ste obogatili moje življenje in doprinesli k barvitosti druženj na srečanjih s svojo unikatnostjo in pogumom, da raziskujete življenje globlje.

Pošiljam velik objem vsem, tudi tistim, ki jih to sporočilo ne bo več doseglo, ker so že zdavnaj na svojih poteh. Želim vam veliko kipenja svetlobe in ljubezni v srcu, globok pomirjen stik s seboj in pogumno zrenje v življenje, ki se odpira pred vami.

Maja

Izpovedi:

“Srečanja ob ponedeljkih so marsikomu vrnila vero vase in v smisel bivanja odpravila razne blokade, ki so preprečevale razvijati zdrav odnos do življenja in odstraniti vezi s preteklostjo, zaradi katere marsikdo ne funkcionira uspešno in psihološko gledano kot urejena osebnost. Vaše delavnice nam pomagajo uravnovesiti nazaj lastno osebnost na trdnejši samopodobi. Hvala, ker ste, in veliko pozitivne energije še naprej želim. “
Margit Smole, ...
“Skupinska srečanja, na katerih smo se učili po metodi Phyllis Krystal, so mi ostala v lepem spominu. To je pot k odprtju srca in lepšemu življenju.”
Alenka Trupej, ...
“… Na srečanjih mi je bilo najlepše povezovanje z višjo zavestjo preko mlaja, saj je bilo njeno energijo zaradi prisotnih več ljudi čutiti res intenzivno, hkrati pa so bila njena sporočila jasnejša. To mi je omogočilo, da sem ozavestila najgloblje probleme in prejela odgovore na številna vprašanja. …”
A.P., ...
“Z metodo Phyllis Krystal sem se prvič srečala že pred več kot desetletjem. Najprej sem vaje delala sama doma, nato pa sem pričela hoditi na tedenska srečanja, katera vodi Maja. V skupini je bilo povezovanje z višjo zavestjo (HC) močnejše in intenzivnejše, Maja pa nam je vedno povedala kaj več o vajah, nam prestavila nove, svetovala, s katero vajo najbolje rešimo kakšno težavo. …”
Darja Majes, ...
“Pred leti sem se udeležila vaših delavnic in takrat sem se prvič srečala z metodo Phyllis Krystal. Bila sem v stiski, notranje razdvojena in vaše delavnice so mi pomagale to prebroditi. Če se prav spomnim, sem se jih udeleževala vsaj kakšno leto, posamezne vaje delam še danes. Vsekakor pa mislim, da kadar se človek nahaja v stiski, nujno potrebuje vsaj skupinske delavnice. ”
Zadovoljna udeleženka, ...
“Po poklicu sem psihologinja in z gotovostjo lahko rečem, da imate izreden občutek za delo z ljudmi – tu mislim na izvajanje vaj, kakor tudi na sam neposreden stik, ki je povezan z vašo energijo ali razlago posameznih pojavov, teorije. Na vaših delavnicah sem se vedno dobro počutila. V moje življenje, ki se mi je na družinskem področju sesuvalo, in je bilo polno nezadovoljstva, jeze, razočaranja in dilem je postopoma prihajal mir in zadovoljstvo …”
Zadovoljna udeleženka, ...
“… Na delavnice sem redno prihajala. Koliko so mi pomenile, govori dejstvo, da čeprav nerada vozim, sem se vozila na dogovorjeni termin ponoči in v različnih vremenskih okoliščinah. Gotovo je učinkovitost povečalo tudi moja vztrajnost, saj sem vaje delala tudi doma. Izkušnja, ki mi je potrdila dejstvo, da si sam sebi največji prijatelj ali pa sovražnik. Ne glede na to, kaj se ti dogaja, so vse nitke v tvojih rokah. Pogosto te šele stiska prisili, da se začneš ukvarjati s sabo in iskati tisto, kar ti bo pomagalo. Toplo priporočam.”
Zadovoljna udeleženka, ...
OBVESTILA O SREČANJIH