Tranziti

Tranziti-2S tranziti izvemo, kako zdajšnja konstelacija na nebu aktivira točke v naši natalni karti. Iz tega sklepamo na teme, ki se nam odpirajo, kaj se učimo in kako se naravnamo na izzive, ki nam jih prinaša življenje za določeno obdobje.

Te teme se bežno delno dotaknemo tudi pri astrološkem portretu, analizi natalne karte. Bolj poglobljeno pa tranzite raziščemo z nekaj mesečnimi ali nekajletnimi premori. Takrat pogledamo, kako trenutni astrološki tokovi in dinamika aktivirajo ali pritiskajo na vitalne točke orisane v vaši natalni karti. Da bi lažje razumeli notranje tokove in zunanje dogajanje, da bi lažje sprejeli izzive in učenje, ki ga prinaša to življenjsko obdobje.

Sinastrija

SinastrijaKo se prepleteta poti dveh oseb, pogledamo kako se dve karti, dva zemljevida podpirata in kje je potrebno več razumevanja in truda, da vzpostavimo harmoničen odnos. S tem  dobimo globlji vpogled v učenje, ki nam ga nudi odnos, odnos s partnerjem, s starši, otroci, sodelavci, prijatelji…

Z vsako sinastrijo potrebujemo rojsten podatek za obe osebi. Najprej je potrebno analizirati vsako karto posebej in potem njun preplet. Na sinastrijo lahko pridete sami ali v paru. Lahko vam bo v pomoč pri razumevanju odnosa s partnerjem, otroki in vsemi ostalimi pomembnimi osebami v vašem življenju.

 

Karmična astrologija

Karmična astrologija za tiste sladokusce, ki bi radi razumeli svoje globlje naravnave in učenje, ki presegajo zdajšnje življenje.

Je nova veja astrologije, ki na osnovi intenzivnih raziskovanj v zadnjih desetletjih s pomočjo natalne karte sklepa na vplive preteklih življenj: kaj prinašamo s sabo, kaj uravnovešamo, strahove, izzive, hrepenenja duše… Priporočljiva je za vse iskalce na poti samospoznavanja, ki želijo razumeti od kod prihajajo, kaj uravnovešajo, katere delčke svojega diamanta brusijo v tej inkarnaciji. Karmična astrološka analiza lahko poteka kot nadgradnja astrološkemu portretu, lahko pa se ji posvetimo samostojno.

Rezervirajte si termin!