Astrološki portret

Maja Papež Iskra - astro oder-2Astrološki portret oriše naš notranji zemljevid, naše notranje potenciale in notranje konflikte. Iz planetarne slike na nebu ob rojstvu sklepamo na preplet notranjih arhetipov in silnic, ki jih nosimo v sebi.  Posebnost tega svetovanja je, da je ta planetarna dramatika  pred vas postavljena kot oder, s planeti kot igralci v znamenjih in hišah, in njihovo medsebojno prepletenostjo. Tako lažje začutite in razumete svojo notranjo »družinsko« postavitev, spoznate posamezne like: arhetip kralja, očeta-ki ga predstavlja Sonce, kraljico-mamo Luno in še vse druge vidike, ki so del te zgodbe.

Na koncu odidete. S podobo tega odra, s sliko vaše mandale. S to astrološko  zgodbo. In morda tudi z  globljimi uvidi o Sebi, o notranjem počutju, razpetostih, hrepenenjih, bolečinah, odnosih, poslanstvu in strahovih…  Ali enim samim utrinkom, uvidom, ki vam bo pomagal na poti.

 

Kako poteka astrološko svetovanje?

Pogovor ponavadi traja uro in pol do dve uri, včasih tudi več. Na začetku vam predstavim astrološko karto, razložim osnovne elemente astrologije in nato orišem vašo astrološko zgodbo, ki se odstira tudi pred vami na malem odru. In potem, ali že med tem, se razvije pogovor. O temah, ki se odpirajo, o vašem življenju, o notranjih dilemah, konfliktih … Vsekakor pa odidete z iztočnicami za globlji razmislek: o astrologiji, sebi, življenjskih dilemah in življenju nasploh. Izkušnje kažejo, da se ljudje odločamo za astrološke svetovanje tik pred ali med pomembnimi življenjskimi procesi.

Z astrologijo si orišemo našo psihološko pokrajino. Za razreševanje težav in problemov pa priporočam psihoterapevtsko svetovanje. Več o tem si lahko preberete na strani Metoda Phyllis Krystal, Odstranjevanje vezi, ki omejujejo.

Možni termini za individualna svetovanja>

 

Pokličite !

S svetovanja ne boste odšli z jasnovidnimi prerokbami,

temveč z razumevanjem svoje psihološke dinamike in morda z večjo spokojnostjo v sebi.
Pokličite !
“Še vedno sem navdušena nad Majinim astralnim delom in njenimi astrološkimi figuricami. Gre za prekrasen model “spoznajmo svoj astrološki dom”, s katerim nam predstavlja astrološke hiše, v njem pa planete, ki se med seboj dopolnjujejo, podpirajo ali preprosto nagajajo in kljubujejo ….vse z namenom, da nas oblikujejo take, kot smo. Ko poznamo svoje danosti, lahko stopimo na pot sprememb.”
N., ...