NOVO: PDF knjiga – “O donosih in o vzorcih v podzavesti”

Pred vami je 1. zvezek Izpiskov Metode Phyllis Krystal. Gre za zbirko objav na spletu, ki so nastajale tekom zadnjih let.

V tem zvezku lahko izveste več o globljih dogajanjih v odnosih. Naši odnosi so zaznamovani z nespoštovanjem mej, s subjektivnimi projekcijami in nadvladovanjem. Spoznali boste preprosta orodja, kako te omejujoče vplive omejite in razpletete subtilne vezi, ki vas dušijo in ovirajo, da v svojih življenjih lažje zgradite in negujete bolj zdrave in navdihujoče odnose.

Prav tako omejujoče so nekatere vsebine v podzavesti, ki smo jih vsrkali v otroštvu z namenom učenja za življenje. Tako kot v odnosih, tudi negativne vplive teh programov lahko omejimo in se jih osvobodimo, da svoje življenje lažje usmerjamo v skladu s svojimi najglobljimi potrebami.

Knjigo si lahko tudi ogledate in “prelistate“!!!

ZNI-MPK-1-zvezek-PDF

E-knjigo sem oblikovala za vse moje uporabnike, v veliko podporo pa bo predvsem tistim, ki se intenzivno poglabljajo vase na svetovanjih, obiskovalcem predavanj in delavnic, ki bi želeli vedeti več, ter mojim bralcem člankov in objav na temo osebne rasti.

Kot interno in izobraževalno gradivo vam je dostopno zastonj.

E-knjigo lahko prejmete v obliki PDF dokumenta, lahko pa tudi v mobi.kindel in ePub obliki.

Naj vam bo v veselje!

Maja Papež Iskra

Da, sem že vpisan/a na seznam za prejemanje obvestil in

želim prejeti knjigo

Če še niste vpisani, lahko to storite v nekaj korakih.

Obrazec za vpis se vam bo odprl ob kliku na spodnji gumb. Najprej boste prejeli mail, da potrdite svoj e-naslov in vpis. Potem sledi potrditveni mail, da ste se uspešno vpisali na seznam.

Po prejemu potrditvenega maila vam pošljem e-knjigo kot darilo ob vpisu.

BODITE POZORNI na e-pošto Zavoda Notranji izvir!

Najboljše bi bilo, da vnesete info@notranji-izvir.si  med svoje stike.

Seznam za prejemanje novic in objav o dogodkih Zavoda Notranji izvir

Podobne povezave

Podelite to zgodbo!