S septembrom spet odpiramo vrata novi sezoni naših srečanj.
Letošnje leto bo že dvanajsto, odkar smo začeli. Izjemno, kajne!

Termin in lokacija ostaneta nespremenjena:

srečanjem so namenjeni ponedeljki, ob 18.00 na Hubadovi 1 v Ljubljani.

Tematsko razpored po ponedeljkih ostaja več ali manj podoben. Dodana so srečanja Razumevanje sanj ter Vprašanja in odgovori glede metode. Sobote so ukinjene in namenjene delavnicam za novince oziroma tematskim delavnicam za teme, ki vas zanimajo.

odstranjevanje vezi od osebe ali simbola.
Iskanje simbola za 8 ali razumevanje sanj.
Vaja notranji otrok ali vaje za uravnovešanje in rast.
Vaja mlaj za podporo in zdravljenje.
Vprašanja in odgovori glede metode.
Tematska srečanja in delavnice.

Organizacijske novosti

Ker imamo ob ponedeljkih za srečanja na voljo le 1 uro in pol (od 18.00 do 19.30), kar ni veliko, bom odslej z mlajem začela zgodaj. Pet minut po začetku bom vprašala, če ima kdo kako pomembno vprašanje ali dilemo, ki jo je potrebno razrešiti. Če vprašanj ne bo (in ponavadi jih ni), bom pričela z mlajem.

Zaželen prostovoljni prispevek na srečanju  za redne obiskovalce ostane 5 EUR, za občasne udeležence pa  predlagam 10 EUR. To, da imamo na voljo odstranjevanje vezi od simbola praktično vsak teden, je dragocen luksuz. Dobro je, da se tega vsi zavedamo.

Opomniki pred srečanjem ostanejo (petki ob 8.00). Prejeli jih boste, če ste vpisani na naš novi seznam za prejemanje novic in obvestil o dogodkih Zavoda Notranji izvir. Seznam Googlove PK skupine bo s 1. 9. 2014 ukinjen.

VSE informacije glede srečanj ter KOLEDAR DOGODKOV Zavoda Notranji izvir so vam odslej na voljo na naši internetni strani.

Novinci me najprej pokličite po telefonu!!!

Še kak dodaten predlog ali ideja za srečanja?
Pošljite mi jih po mailu.

Se veselim naših srečanj, ker je v skupini res bolj zabavno. Kajne?

Maja Papež Iskra

Podelite to zgodbo!