Komu se posreduje elektronski naslov, ki ga podam ob prijavi na e-obvestila?

Elektronski naslov, ki ga podate ob prijavi na e-obvestila se posreduje na Zavod Notranji izvir, Šmihel 35a, 8360 Žužemberk, (v nadaljevanju Zavod Notranji izvir).
Na podlagi vaše privolitve, ki ste jo dali ob prijavi na e-obvestila, vas bo Zavod Notranji izvir obveščal o svojih dejabnostih in dogodkih.
Zavod Notranji izvir kot upravljavec osebnih podatkov spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo vaš elektronski naslov za skrbno varoval in ga brez vaše privolitve ne bo posredoval tretji osebi oziroma jih uporabil v druge namene, kot v namene, za katere so bili osebni podatki posredovani.
Zavod Notranji izvir osebne podatke obdeluje v skladu z zahtevami veljavne evropske in nacionalne zakonodaje o varstvu osebnih podatkov. Za namen varstva osebnih podatkov ima sprejet interni pravilnik o varnosti osebnih podatkov. Povzetek pravilnika – Politika varstva osebnih podatkov – je javno objavljen na spletni strani zavoda. Vsak posameznik ima pravico, da se na zahtevo seznani s pravilnikom Zavoda Notranji izvir.

Kdaj Zavod Notranji izvir prejme moj elektronski naslov, ki ga posredujem ob prijavi na e-obvestila?

Na spletni strani Zavod Notranji izvir na obrazcu za prijavo na e-obvestila vpišete vaš elektronski naslov.
Prijavo na e-obvestila morate še potrditi s klikom na gumb. S to potrditvijo dovoljujete, da Zavod Notranji izvir vaš elektronski naslov, ki ste ga navedli ob prijavi na e-obvestila, uporabi za namen obveščanja o dejavnostih in dogodkih zavoda, ter hkrati potrjujete, da ste seznanjeni z Obvestilom o varstvu osebnih podatkov in s Politiko varstva osebnih podatkov ter z možnostjo, da lahko vašo privolitev za obdelavo kadarkoli prekličete.
Da je vaša prijava na e-obvestila uspešna, morate izpolniti obrazec in potrditi e-sporočilo, ki ga dobite na vaš elektronski naslov.
Zavod Notranji izvir bo vaš elektronski naslov pridobil in ga začelo obdelovati po potrditvi izpolnitve obrazca in po prejemu z vaše strani potrjenega potrditvenega e-sporočila.

Koliko časa in za kakšen namen Zavod Notranji izvir obdeluje moje osebne podatke pri prijavi na e-obvestila?

Vaš elektronski naslov, ki ga navedete ob prijavi na Zavod Notranji izvir e-obvestila, Zavod Notranji izvir hrani v evidenci za namen obveščanja o dejavnostih in dogodkih na vaš elektronski naslov, ki ga Zavod Notranji izvir hrani do vašega preklica.
Pravna podlaga za obdelavo elektronskega naslova, ki ga podate ob prijavi na Zavod Notranji izvir e-obvestila je vaša privolitev, ki jo lahko kadarkoli prekličete z obvestilom na elektronski naslov info@notranji-izvir.si oziroma z ustrezno označitvijo ODJAVA ob odgovoru na prejeto e-sporočila s strani Zavod Notranji izvir.

Ali se bo moj elektronski naslov posredoval tretjim osebam?

Zavod Notranji izvir vašega elektronskega naslova brez vaše zahteve nikoli ne bo posredovalo tretjim osebam.
Vaš elektronski naslov Zavod Notranji izvir brez vaše izrecne privolitve tudi nikoli ne bo posredovalo v druge države ali mednarodne organizacije.

Kdo so uporabniki podatkov?

Uporabnik podatkov je Zavod Notranji izvir.

Kako bo Zavod Notranji izvir uporabljalo moj elektronski naslov, ki ga posredujem ob prijavi na e-obvestila?

Elektronski naslov, ki ga posredujete ob prijavi na e-obvestila, bo uporabljal Zavod Notranji izvir le za lastne potrebe in v skladu z namenom za katerega ste elektronski naslov posredovali.

Kako so zavarovani moji osebni podatki v Zavod Notranji izvir ob prijavi na e-obvestila?

Zavarovanje osebnih podatkov poteka skladno z določili Pravilnika o varstvu osebnih podatkov. Izpolnjene prijave na e-obvestila prejme družba The Rocket Science Group LLC d/b/a MailChimp, a State of Georgia limited liability companyd in so shranjene v njihovi bazi podatkov.

Kakšne so moje pravice z zvezi s posredovanimi osebnimi podatki?

Zavod Notranji izvir ima obveznost, da obdeluje osebne podatke le za namen, za katerega ste osebne podatke posredovali. Pravico imate, da kontrolirate izvrševanje te obveznosti. Kadarkoli lahko prekličete svojo privolitev za obdelavo osebnih podatkov, zahtevate, da vam Zavod Notranji izvir omogoči vpogled v vaše osebne podatke, ki jih obdeluje, zahtevate, da vam posreduje podatke (kopijo, izpis) o obdelavi vaših osebnih podatkov ali zahtevate popravek, prepoved obdelave ali izbris vaših osebnih podatkov. Prav tako lahko zahtevate, da Zavod Notranji izvir vaše osebne podatke prenese na drugo fizično ali pravno osebo, ki jo vi določite.
Vsa morebitna vprašanja ali zahtevke posredujte na elektronski naslov info@notranji-izvir.si.
Zavod Notranji izvir bo na vašo zahtevo odgovoril v najkrajšem možnem času oziroma najkasneje v roku 30 dni.
V primeru, da z našim odgovorom na vaš zahtevek za vpogled, popravek, prepoved obdelave, prenos podatkov ali izbris podatkov niste zadovoljni oziroma menite, da so vam kršene pravice do varstva osebnih podatkov, se lahko pritožite nacionalnemu nadzornemu organu, na naslov: Republika Slovenija, Informacijski pooblaščenec, Zaloška 59, 1000 Ljubljana.

Upravljavec osebnih podatkov je:
Zavod Notranji izvir
Šmihel 35a
8360 Žužemberk

Kontaktna oseba za varstvo osebnih podatkov je:
Maja Papež Iskra

e-naslov: info@notranji-izvir.si

telefon: 031 57 66 99