Loading Dogodki
Ta dogodek je minil.

Kadar se odločimo za spremembo, novo navado, za udejanjanje ciljev, vizije ali za zdravljenje starih ran, starih vzorcev; ko se odločimo, da bomo zagrizli in se soočili s svojo preteklostjo ali ko zahrepenimo, da bi vzpostavili globlji stik s sabo, dvignejo glavo prastari programi: ego, preživetveni mehanizmi, ki nočejo spremembe. Spretno nas vabijo stran od naših namenov z izgovori, strahovi, oživljenimi starimi bolečinami, z zavajajočimi iluzijami. Ti častivredni mehanizmi so nam služili v času naše človeške evolucije za preživetje, ko še nismo bili globoko samo-zavedajoča se bitja. A če hočemo narediti korake v spremembo, je dobro, da jih ozavestimo, prepoznamo njihove trike, se prebudimo iz njihovih iluzij in stopimo v novo zavedanje.

Načrtovano je bilo, da bo predavanje potekalo v Knjižnici Mirana Jarca v Novem mestu, vendar bo zaradi zdravstvenih razmer v državi izvedeno le v spletni obliki!

Skype link:

https://join.skype.com/oC5dtzaRThbO

 

Predavala bo  Maja Papež Iskra, usposobljena svetovalka za osebno rast, po izobrazbi doktorica kemijskih znanosti, ki že 17 let aktivno vodi skupine za samopomoč in se posveča ljudem v stiski na individualnih svetovanjih.