Loading Dogodki
Ta dogodek je minil.

Meditativno srečanje in klepet v Ljubljani

Meditacijo vodi: Maja Papež Iskra,

Srečanje organizira Darka.

Na meditativnem srečanju se lahko po napornem delavniku prepustite sproščenemu potapljanju v blagodejne notranje svetove. Vodila vas bom skozi simbole in vaje po Metodi Phyllis Krystal in povabila, da okrepimo stik z energijo srca. Po navdihu bom srečanja začinila še z navdihujočimi afirmacijami in tišino, da boste imeli dovolj prostora tudi za prisluškovanje notranjim tokovom.

 

Ob 16.55 se zberemo na Dunajski 113 (poslovna stavba Merkatorja, stanovanjski vhod zraven pekarne). Darka nas bo vse odpeljala v prostore Inštituta IRSA. Prve pol ure se bomo posvetili aktualnim vprašanjem in dilemam, ob 17.30 uri pa začnemo z meditacijo, ki bo trajala najmanj 60 minut. Po meditaciji lahko še poklepetamo in podelimo vtise. Na vsakem srečanju vam bo na voljo tudi obred odstranjevanja vezi od simbola za negativne vzorce obnašanja, prepričanja, vloge, lastnosti in čustev.

Na srečanje lahko pridete tudi novinci. Pred tem me pokličite!

Prijave zbiram do nedelje, 20. 9. 2020. PRIJAVE SO OBVEZNE. Srečanje bo potekalo le, če bo prijavljenih dovolj udeležencev. Na srečanju se nam lahko pridružijo tudi novinci, ki že imajo izkušnje z metodo.

Topel objem vsem,

Maja